Vakuumposer til vakuumpakker - 30 x 20 cm og 35 x 25 cm
Gælder for
- Madlavning
- Ovne
- Madopbevaring
Løsning
Sous-Vide poser +120 to -40
Læg retten i en pose for bedre smag
SousVide-poser maksimerer smagen optimalt.
SousVide-teknik maksimerer smagen optimalt. Kun vakuum forsegler dine ingredienser, og kemien mellem naturlig smag og næringsstoffer bliver endnu bedre uden luft. Kan anvendes op til 120 °C til tilberedning eller ned til -40℃ til opbevaring.

Var denne artikel hjælpsom?
Relaterede artikler
- Lakstift - Hvid reparationslak til dine hvidevarer
- Bedste Vakuumpakker Electrolux - bevar næringsstofferne, friskheden og smag i din mad
- Tætningsbånd til keramisk glas - kogeplade
- Bluetooth køkkenvægt med vægt app
- Undgå madspild med Electrolux vakuumpakker - se hvordan
- Stegetermometer der gør hele forskellen - se hvordan
- Låg til mad når du tilbereder i mikroovnen
- Professionel bageplade - vejen til sprød bagværk med luftig krumme
- Deluxe® Dampsæt - professionel Gastrobakke 32,4 x 26,5
- Vakuumposer til vakuumpakker - 22cm x 30cm