Professionel bageplade - vejen til sprød bagværk med luftig krumme
Gælder for
- Ovne
- Madlavning
- Bagning
Løsning
Perforeret bageplade - 466x385mm
Når du bager gærbrød og kager på den professionelle bageplade med en kombination af damp og varmluft, bliver skorpen sprød og krummen luftig. Hullerne i pladen sikrer at damp og varme fordeler sig jævnt hele vejen rundt om dit bagværk, så det bliver ligesom bagerbrød
46,5 x 38,5 cm højde 1 cm.
Passer til langt de fleste ovne

Var denne artikel hjælpsom?
Relaterede artikler
- Lakstift - Hvid reparationslak til dine hvidevarer
- Bedste Vakuumpakker Electrolux - bevar næringsstofferne, friskheden og smag i din mad
- Tætningsbånd til keramisk glas - kogeplade
- Bluetooth køkkenvægt med vægt app
- Undgå madspild med Electrolux vakuumpakker - se hvordan
- Stegetermometer der gør hele forskellen - se hvordan
- Låg til mad når du tilbereder i mikroovnen
- Deluxe® Dampsæt - professionel Gastrobakke 32,4 x 26,5
- Vakuumposer til vakuumpakker - 22cm x 30cm
- Deluxe® Dampsæt - professionel Gastrobakke 35,4 x 32,5